Meer resultaten voor dvd pilates

 
dvd pilates
bol.com Pilates voor Dummies Dvd Dvd's.'
Pilates voor dummies is een lekkere dvd als je voor het eerst pilates gaat doen. Een goed half uur doorgaan en het word ook goed uitgelegd door die aardige mevrouw. Best pittig hoor, had spierpijn de dag erna. Combineer het nu, eerst half uur pilates voor dummies en dan nog kwartiertje FLOW pilates.
bol.com Pilates Voor Beginners Dvd Dvd's.'
Bij de klassieke pilates oefeningen is er geen ideaal zicht op de mensen die de oefeningen doen en het tempo ligt voor de beginner direct al enorm hoog. Ik kon het niet bijhouden en deze dvd kan ik dus niet aanraden aan mensen die hier net mee beginnen!
bol.com Flow Pilates Dvd Dvd's.'
Ik gebruik deze DVD al jaren, ik kan de oefeningen ook al lang zonder de DVD, heb ook jaren op pilatesles gezeten, dat kon door operaties aan mijn hand niet meer, nu doe ik thuis trouw iedere dag mijn oefeningen en daar blijf ik heel soepel bij. Juist de ademhaling is van heel groot belang bij Pilates, dus uiteraard is daar veel aandacht voor.
bol.com Perfect Pilates Dvd Dvd's.'
Ik wissel deze dvd af met de Pilates voor Dummies dvd, die wel een stuk inspannender is. Vergeet niet een tennisbal, een shawl, een kussen en eventueel een lange stok bij de hand te hebben als je aan de dvd begint.
Pilates dvds Pilates oefeningen.
Kryzanowska die zelf weer een pupil was van Joseph Pilates. Er zijn geen reviews voor deze dvd, maar het zal een goede dvd zijn voor wie klassieke Pilates wil doen. Deze Pilates dvd is uitgegeven door Gaiam, een bekende Yoga en Pilates videos producent.
Bewust vitaal Pilates Standaard Boekhandel.
Fit for life Yoga compleet DVD. Bewust vitaal Pilates DVD. Tai chi voor iedereen DVD. Contacteer onze klantendienst voor al je vragen. Mail of bel 078/100.078 lokaal tarief. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.30 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17 uur.
bol.com Wekelijkse Pilates Workout Dvd Dvd's.'
Goede dvd, ook voor beginners. 11 juli 2007. Deze dvd is ook geschikt als je nog nooit pilates hebt gedaan. Hij begint met een uitleg van de principes van pilates. Daarns komen drie programma's' van elk 25 minuten, zodat je kunt afwisselen.
bol.com Pilates Voor Dummies Dvd Dvd's.'
Als je echter nog niets kent van pilates, en je eerste kennismaking is deze DVD, dan kom je echt bedrogen uit. Er wordt niets uitgelegd over de uitgangspunten van Joseph Pilates controle, concentratie, harmonisatie van lichaam en geest. De dame die het op deze DVD allemaal voordoet, werkte al direct op mijn zenuwen.

Contacteer ons