Meer resultaten voor spinning

 
spinning
Spinning Groepslessen Technofit Kasterlee.
Spinning zorgt, net als andere trainingsactiviteiten, voor het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop, zodat de spieren beter worden doorbloed, het elastischer maken van de spieren zodat verzuring en aanhechtingspijnen minder voorkomen.
Indoor Cycling of Spinning Olympia Hasselt.
Of je nu graag onbeperkt wilt sporten of je gewoon wilt uitleven in één sport., dankzij onze flexibele abonnementen zit er voor ieder wat wils tussen! 1 sport naar keuze uit 4 sporten.: fitness, squash, yoga, spinning. Onbeperkt sporten aan toptarief.: fitness, squash, yoga., spinning, klimmen, bowling.,
Spinning Fit to go Fitnesscenter.
Het spinning programma biedt u een gevarieerde groepstraining voor conditietraining, vetverbranding en intervaltraining, en richt zich zowel naar mannen als vrouwen, jong en oud, getraind of minder getraind. Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar eigen intensiteit volgens zijn of haar bioritme.
Heb je nog een vraag.
Spinning fietsen Decathlon.
Van maandag tot vrijdag van 8 tot 20u. en de zaterdag van 9u tot 19u. Stuur ons een e-mail. Neem contact op met je winkel. Zoek de dichtstbijzijnde winkel. Alles opnieuw instellen. Terug naar paginalijst. Alles opnieuw instellen. Spinning fietsen 3.
Vision 21 Dé sportschool voor fitness in Roeselare Overzicht spinning.
Voor de spinningliefhebbers onder jullie, bij deze een overzicht van de spinningmomenten van dit najaar! Vision 21 is gesloten op dinsdag 15 augustus. Vision 21 sluit de deuren op dinsdag 15 augustus. Op maandag 14 augustus zijn we wel open om te sporten!
Spinning bij JIMS Fitness Enkel live groepslessen JIMS.
Boek een les. Boek een les. Indoor cycling is een intensieve cardioworkout op een spinningfiets. De lesgever loodst je door verschillende bewegingen op muziek om zoveel mogelijk uit je training te halen. Je verbrandt tot wel 800 kCal per les!
Spinning De Dam.
Staand op de trappers en iets meer vooroverhangend op het stuur kun je meer kracht zetten en neem je ook deze berg. Je benen voelen zwaar aan en het zweet parelt langs je hoofd maar de beat in de muziek stimuleert je het ritme vast te houden.

Contacteer ons