Zoeken naar spinning

 
spinning
Spinning fietsen Decathlon.
Van maandag tot vrijdag van 8 tot 20u. en de zaterdag van 9u tot 19u. Stuur ons een e-mail. Neem contact op met je winkel. Zoek de dichtstbijzijnde winkel. Alles opnieuw instellen. Terug naar paginalijst. Alles opnieuw instellen. Spinning fietsen 3.
Sportcentrum Recrean Oudenaarde: Spinning.
Openingsuren maandag: 16u dinsdag tot vrijdag: 11u woensdag weekend: 9u. Het indoor" cycling op muziek" gaat door in een ruime, goed geventileerde ruimte met 30 fietsen! De Spinning loopt het volledige jaar en de uren gaan door in functie van de bezetting.
Vision 21 Dé sportschool voor fitness in Roeselare Overzicht spinning.
Voor de spinningliefhebbers onder jullie, bij deze een overzicht van de spinningmomenten van dit najaar! Vision 21 is gesloten op dinsdag 15 augustus. Vision 21 sluit de deuren op dinsdag 15 augustus. Op maandag 14 augustus zijn we wel open om te sporten!
Spinning Studentenportaal Universiteit Gent.
Meer dan studeren. Spinning is staand of zittend fietsen op een speciale stationaire fiets hometrainer, waarbij muziek gebruikt wordt onder leiding van een spinninginstructeur. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening.
Spinning cycling Humbeek Bodycomplex.
Spinning of cycling behoort tot een van de populairste groepslessen en kan u volgen bij Bodycomplex in Humbeek! Onze supergemotiveerde instructrice is Gina. Wat is spinning of cycling? Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie.
Spinning Fit to go Fitnesscenter.
Het spinning programma biedt u een gevarieerde groepstraining voor conditietraining, vetverbranding en intervaltraining, en richt zich zowel naar mannen als vrouwen, jong en oud, getraind of minder getraind. Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar eigen intensiteit volgens zijn of haar bioritme.
Spinning Groepslessen Technofit Kasterlee.
Spinning zorgt, net als andere trainingsactiviteiten, voor het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop, zodat de spieren beter worden doorbloed, het elastischer maken van de spieren zodat verzuring en aanhechtingspijnen minder voorkomen.
Spinning Fitamorfosa Fitness zottegem.
Spinning Fitamorfosa Fitness zottegem. Staal je spieren op de fiets. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: Fietsen. Spinning is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie.

Contacteer ons