Op zoek naar indoor spinning?

 
indoor spinning
Indoor cycling Wikipedia.
Indoor cycling ook wel spinning is staand of zittend fietsen op een speciale hometrainer, ook wel de spinner" genoemd. Dit kan op eigen gelegenheid, thuis of in zalen, alsook onder leiding van een spinninginstructeur in een fitnesscentrum. Tijdens de work-out wordt de weerstand van de hometrainer aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening.
Indoor cycling Er is altijd een les die bij je past Training HealthCity België.
Small Group Training. Kies je favoriete groepsles. Kies je HealthCity-club. HealthCity Luxembourg Sandweiler Premium. Filter op het soort les.: Dit veld is verplicht. Dit is geen geldig e-mailadres. België / Nederlands. Belgique / Français. France / Français. Nederland / Nederlands.
Spinning of Indoor Cycling bij On Line Fitness.
Deze sessies bieden je heel meer afwisseling dan een gewone cardio training, ondermeer door de verschillende houdingen die je op de fiets aanneemt. Spinning bij On Line Fitness is een populaire les boordevol spanning, amusement, power én onder professionele begeleiding!
Spinning bij JIMS Fitness Enkel live groepslessen JIMS.
De hoge intensiteit maakt deze les perfect om conditie op te bouwen en sterke benen te krijgen. Deze les is ook de ideale aanvulling voor fietsers die bij slecht weer niet buiten kunnen trainen. Hoe verloopt een Indoor cycling les?
4 GOEDE REDENEN OM INDOOR CYCLING TE TESTEN Domyos by Decathlon.
Om het nut en de effecten van indoor cycling gewaar te worden, moet je minstens 2 keer per week een sessie volgen, aangevuld met een duurtraining een activiteit van lichte intensiteit zoals stretching, yoga en oefeningen om je bovenlichaam te versterken.
Indoor Cycling Fanatics Sports Factory.
Bij Indoor Cycling ga je in groep stilstaand fietsen. Al klimmend, al staande en al sprintend werken we gedurende een uurtje stevig aan je conditie en wordt er een massa aan calorieën verbrand. De instructor begeleidt je op het ritme van de muziek doorheen het parcours.

Contacteer ons